Danny Fairbrass

Danny Fairbrass este un cunoscut pescar britanic și fondator al companiei Korda Developments Limited, specializată în echipamente de pescuit de înaltă calitate și accesorii.

El este considerat unul dintre pescarii de crap de top din lume și a contribuit semnificativ la dezvoltarea și popularizarea tehnicilor moderne de pescuit de crap.

Korda undewater este un documentar legendar si primul aparut in care este filmat crapul cum se hraneste cu  momeala folosita .Ramane si in prezent un documentar de referinta. In romania cand a aparut era conform „obiceiului” copiat de pe un dvd pe altul si raspandit de la un pescar la altul prin intermediul acestor dvd-uri . La vremea aceea nu exista canalul korda pe youtube si nici internetul nu era raspindit ca acum. Va recomand cu toata caldura sa urmariti clipurile de pe acel canal pentru ca prezinta in detaliu monturile folosite, nada folosita,momeala folosita , strategia aplicata in fiecare partida , echipamentul si multe altele . Desigur ca nu toti avem bugetul lui Danny cand mergem la pescuit dar putem din aceste clipuri sa extragem informatii esentiale si principii de pescuit pe care le putem adapta in functie de nevoile sau bugetul nostru

Site-ul oficial al firmei Korda il gasiti aici

Experiență bogată

Cu o experiență bogată în pescuitul de crap, Danny Fairbrass a devenit un expert în domeniu și un promotor al pescuitului sportiv. El a scris cărți despre acest subiect și a realizat numeroase filme și emisiuni TV despre pescuit. De asemenea, Danny Fairbrass este un susținător activ al conservării naturii și promovează practicile de pescuit responsabil.

Fondarea companiei Korda

Fondarea companiei Korda a permis lui Danny Fairbrass să dezvolte și să producă o gamă largă de produse pentru pescuit, inclusiv monturi, echipamente de pescuit, haine specializate și momeli. Aceste produse sunt apreciate în întreaga lume pentru calitatea lor și pentru contribuția lor la succesul pescuitului de crap.

Danny Fairbrass continuă să fie o figură influentă în comunitatea de pescari de crap și rămâne dedicat promovării și îmbunătățirii sportului. Cu pasiunea și experiența sa, el inspiră mulți alți pescari să-și dezvolte abilitățile și să se bucure de frumusețea pescuitului de crap.

Abordarea  didactică seminarii și workshop-uri

Pe lângă contribuțiile sale la dezvoltarea echipamentelor de pescuit și a tehnicilor moderne, Danny Fairbrass este cunoscut și pentru abordarea sa didactică și pentru modul în care împărtășește cunoștințele sale cu alți pescari. El a susținut numeroase seminarii și workshop-uri, în care a oferit sfaturi practice și tehnici avansate pescarilor interesați să își îmbunătățească abilitățile.

Producția de conținut media legat de pescuit

Un alt aspect notabil al carierei lui Danny Fairbrass este implicarea sa în producția de conținut media legat de pescuit. El a creat și prezentat numeroase emisiuni TV și filme despre pescuit, care au contribuit la popularizarea sportului și la educarea publicului larg despre tehnicile și tehnicile avansate de pescuit de crap.

În plus, Danny Fairbrass a scris cărți pe teme de pescuit, care au devenit resurse valoroase pentru pescarii dornici să învețe mai mult despre acest sport. Aceste cărți cuprind informații despre strategii de pescuit, momeli eficiente și tehnici de alegere a locurilor de pescuit.

Conservarea mediului

Pe lângă pasiunea sa pentru pescuit, Danny Fairbrass a susținut și cauze legate de conservarea mediului și a habitatelor acvatice. El promovează practicile de pescuit responsabil și conștientizarea asupra importanței protejării resurselor naturale.

Dezvoltarea echipamentelor de pescuit

 Danny Fairbrass este o figură de marcă în lumea pescuitului de crap, cunoscut pentru cunoștințele sale bogate, abilitățile sale în dezvoltarea echipamentelor de pescuit și pentru rolul său de educare și inspirație pentru alți pescari. El continuă să contribuie activ la dezvoltarea și promovarea acestui sport captivant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ULTIMELE ARTICOLE

Danny Fairbrass

Danny Fairbrass este un cunoscut pescar britanic și fondator al companiei Korda Developments Limited, specializată în echipamente de pescuit de înaltă calitate și accesorii. El

MAI DEPARTE »

KEN TOWNLEY

În lumea pescuitului de crap, puține nume sunt la fel de sinonom cu excelența și inovația precum Ken Townley. Considerat un pionier în acest sport,

MAI DEPARTE »

Tim Paisley

Tim Paisley este o figură recunoscută și respectată în lumea pescuitului la crap, în special în Marea Britanie. Este cunoscut nu doar pentru abilitățile sale

MAI DEPARTE »