Cea mai buna saltea primire crap

În funcție de preferințele și necesitățile pescarului, există mai multe tipuri de saltele de primire a crapului disponibile pe piață. În general, o saltea de primire trebuie să fie suficient de mare pentru a susține confortabil un crap mare și să aibă o suprafață moale pentru a proteja peștele în timpul procesului de eliberare.

Dacă doriți să achiziționați o saltea de primire de calitate, recomand să luați în considerare următoarele caracteristici:

  1. Dimensiunea: Salteaua de primire trebuie să fie suficient de mare pentru a susține confortabil crapul de dimensiuni mari.
  2. Materialul: Materialul trebuie să fie durabil și rezistent la apă pentru a asigura o durată lungă de utilizare.
  3. Designul: Salteaua de primire trebuie să aibă un design special conceput pentru a proteja peștele în timpul procesului de eliberare.
  4. Accesoriile: Unele saltele de primire vin cu accesorii suplimentare, cum ar fi curele de fixare și buzunare pentru a depozita echipamentul.

În funcție de aceste caracteristici, una dintre cele mai bune opțiuni de saltele de primire a crapului este

Delphin Eazy Safe 

Aceasta este o saltea de primire cu o dimensiune mare, fabricată dintr-un material durabil, cu un design special conceput pentru a proteja crapul și cu accesorii suplimentare pentru o utilizare ușoară. Mai mult decât atât, aceasta este ușor de curățat și de depozitat, făcând-o o alegere excelentă pentru pescarii care călătoresc adesea.

VEZI DETALII SI PRET

O altă opțiune excelentă este

Saltea primire Crap Baracuda

Disponibilă fabricată dintr-un material impermeabil și ușor de curățat. Salteaua de primire are un design special conceput pentru a reduce la minim stresul pe care îl poate suporta crapul în timpul procesului de eliberare și are buzunare pentru a depozita echipamentul de pescuit.

VEZI PRET

O altă opțiune de calitate este

Delphin TeleSAFE

care este ușor de transportat și are un design special pentru a proteja crapul în timpul procesului de eliberare. Aceasta este fabricată dintr-un material impermeabil și are buzunare pentru depozitarea echipamentului de pescuit.

VEZI DETALII SI PRET

Baza pentru Delphin TeleSAFE+ a devenit salteaua de primire EAZYSAFE foarte indragita de pescari. Dar la acest model am imbunatatit prin doua modificari substantiale confortul utilizarii sale.

Prima modificare consta in picioare reglabile telescopic care permit in acest caz montarea saltelei de primire si pe un teren neuniform sau cu pietre, fapt datorita caruia va avea o stabilitate excelentain orice fel deimprejurari.

Al doilea bonus consta in acoperirea articulatiilor din partea centrala a constructiei, ceea ce minimalizeaza substantial posibilitatea de afectare a capturii sau accidentarea pescarului.

Baza saltelei de primire TeleSAFE+ o constituie o constructie solida din fier cu diametrul tevilor de 22 mm. Materialul cu suprafata cauciucata utilizat are de asemenea cateva avantaje. Dupa terminarea pescuitului este suficienta stergerea sa pana la uscare si in acest fel nu este necesara o asteptare lunga pana la uscare.in plus, se spala foarte usor si nu absoarbe in ea mirosuri neplacute care se pot raspandi in autovehiculul dumneavoastra in timpul transportului.intreaga saltea este foarte solida iar la testele extreme a rezistat fara probleme la sustinerea greutatii statice de pana la 75 kg! Pe ambele margini este cusut material din plasa prin care se scurge usor apa din interior. TeleSAFE+ dispune si de material pentru acoperire care este prevazut cu scai.in acest fel puteti sa inchideti pestele, pana cand, de exemplu, trebuie sa pregatiti aparatul foto, eventual sa mergeti sa luati apa pentru udarea capturii. Picioarele telescopice sunt prevazute cu talpi cu articulatii care se adapteaza la teren siimpiedica scufundarea in sol, eventual un strat suport mai moale. Dar la proiectare ne-am gandit si la transport, ceea ce este o alta parte forte a acestui produs. La mijloc constructia este divizata ingenios si in felul acesta este suficienta plierea simpla la jumatate si transportarea comoda cu ajutorul manerelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ULTIMELE ARTICOLE

Danny Fairbrass

Danny Fairbrass este un cunoscut pescar britanic și fondator al companiei Korda Developments Limited, specializată în echipamente de pescuit de înaltă calitate și accesorii. El

MAI DEPARTE »

KEN TOWNLEY

În lumea pescuitului de crap, puține nume sunt la fel de sinonom cu excelența și inovația precum Ken Townley. Considerat un pionier în acest sport,

MAI DEPARTE »

Tim Paisley

Tim Paisley este o figură recunoscută și respectată în lumea pescuitului la crap, în special în Marea Britanie. Este cunoscut nu doar pentru abilitățile sale

MAI DEPARTE »