Porumb cu miere si tuica

Porumb cu miere si tuica , folosit ca momeala pentru crap , o momeala irezistibila in orice sezon . Este asociata instant cu hrana de catre crap , spre deosebire de boilies care are nevoie de o perioada de acomodare. Se poate folosi si ca nada , iar timpul de digestie este destul de mic . Este apreciata atat de crapul comun dar mai ales de ten (amur, cteno)

Ce legatura are tuica cu pescuitul crapului ?

Poti folosi orice tip de alcool , dar tuica are si arome. Principalul motiv este ca pe apa rece aromele pe baza de alcool se disperseza in apa (spre deosebire de cele pe baza de glicol care nu prea dau rezultate pe apa rece)

La ce ajuta mierea in pescuitul crapului ?

Mierea , ca si porumbul , ca si alte tipuri de seminte si alte componente folosite de pescari , intr-un final de fapt e compusa din elemente chimice , printre care si aminoacizi . Crapul detecteaza aminoacizii ca parte a procesului de hranire in mod natural . Prin urmare el detecteaza semnalul de hrana .

Cum se prepara porumbul cu miere si tuica

Ca exemplu de proportii : la un pet de suc de 500 ml (cu gura larga ca sa putem turna boabele ) adaugam pana la jumatate boabe de porumb uscat , 6 linguri de miere si completam pana se umple cu tuica (de preferat de pruna)

De ce tuica de pruna?

Nu e o gluma . Pruna ajuta la digestie (in alimentatia umana sunt folosite prune crude sau uscate pentru combaterea constipatiei )

Unde gasesc sa cumpar porumb cu miere si palinca ?

Porumb cu miere si palinca gasesti online aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ULTIMELE ARTICOLE

Danny Fairbrass

Danny Fairbrass este un cunoscut pescar britanic și fondator al companiei Korda Developments Limited, specializată în echipamente de pescuit de înaltă calitate și accesorii. El

MAI DEPARTE »

KEN TOWNLEY

În lumea pescuitului de crap, puține nume sunt la fel de sinonom cu excelența și inovația precum Ken Townley. Considerat un pionier în acest sport,

MAI DEPARTE »

Tim Paisley

Tim Paisley este o figură recunoscută și respectată în lumea pescuitului la crap, în special în Marea Britanie. Este cunoscut nu doar pentru abilitățile sale

MAI DEPARTE »