Cel mai bun echipament de nadire

Mai jos gasesti recomandari privind cel mai bun echipament de nadire (cea mai buna racheta nadire , mulineta , fir si lanseta ) de la Fox International

O dată cu evoluția în stilurile de pescuit practicate, o dată cu nevoia de distanțe din ce în ce mai mari, au apărut și echipamentele specializate care ne permit nouă pescarilor să ne desfășurăm activitățile specifice.

Prin urmare, în special pe lacurile unde pescuitul plantat este interzis (și nu numai) prezența ansamblurilor de nădire (spod) a devenit indispensabilă.

Lanseta de nadire

Când vine vorba despre prima componentă (și probabil cea mai importantă) și anume lanseta, ne interesează aspecte cum sunt greutatea, configurația inelelor, capacitatea de încărcare dar și lejeritatea cu care un pescar fără abilități deosebite poate trimite cantitatea de nadă dorită în locul unde pescuiește. O astfel de lansetă este și Spomb de la Fox. Finisajele excelente, greutatea redusă, inelele sau mandrina astfel adaptate nevoilor pescuitului modern, fac din acest echipament un „must-have” în arsenalul pescarului de crap.

Detalii 👇🏼 https://www.foxint.com/ro/product/spomb-rods?c=spomb-range

Racheta pentru nadire

Utilă pentru a „transporta” la distanțele dorite nada preferată a peștilor, este caracterizată de lejeritate în manevrare, având o aerodinamică excelentă și construită în așa fel încât riscurile pierderilor de conținut să fie reduse la minim. Detalii despre gama de rachete aici 👇🏼 https://www.foxint.com/ro/product/midi-spomb?c=spomb-range

Firul pentru lanseta de nadire :

Caracteristica numărul unu este lipsa elasticității. Util atât în sondarea substratului (echipamentul prezentat poate fi folosit atât în activitatea de nădire cât și în cea de sondare),lipsa elongatiei permite ca informațiile culese de plumbul de sondat să fie lesne transmise pescarului. Chiar dacă este incredibil de rezistent, se recomandă utilizarea firului Exocet MK2 Spod&Marker împreună cu un înaintaș dedicat.

Produsul prezentat poate fi văzut în link-ul de aici

Detalii suplimentare, puteți găsi în magazinele partenere aici