Voblerele Salmo Thrill

Salmo Thrill

Thrill este un vobler destinat exclusiv pescuirii avatului. Acest adevarat somon al apelor dulci, rapid asemeni unui fulger argintiu, apare ca o stafie in apropierea bancurilor de obleti producand panica, in egala masura, in randul pestilor si al pescarilor. Acest comportament te face sa privesti cu neincredere posibilitatea de a avea unul la capatul firului, cu atat mai putin unul mare.

In ajutorul pescarilor ce urmaresc avatul, designer-ii de la Salmo au creat o naluca ce se poate comporta ca un adevarat oblete in curentii cei mai puternici. Este prezent in doua marimi (7 si 9cm), 3 culori si o singura versiune (sinking). Datorita greutatii relativ mari (12 si 22g) poate fi lansat la distante apreciabile (de pana la 70m).  

Cum pescuim cu Salmo Thrill?

Cu toate ca la prima vedere putem afirma ca este o naluca mult prea grea pentru dimensiunile sale relativ mici, scufundandu-se rapid prin masa apei, poate fi usor recuperat astfel incat sa evolueze chiar sub filmul apei. Imediat dupa lansare, cand voblerul a atins suprafata apei, vom recupera foarte rapid, pastrand lanseta aproape in pozitie verticala. Mulinetele capabile de recuperari rapide si care nu solicita foarte mult pescarul sunt acele modele ce beneficiaza de un raport de recuperare de minim 6:1 (ex. : Shimano Stradic  FB).

Astept pe Forum opiniile voastre

sursa: depescuit.ro

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne