Voblerele Salmo Perch

Salmo Perch 

Inca un crankbait deosebit fabricat de cei de la Salmo care a fost preluat, pe plan mondial, de numerosi producatori de naluci, aceasta reprezentand practic cea mai buna dovada a incontestabilei eficiente a modelului perch. Imitand perfect forma si principalele caracteristici ale bibanului, una dintre cele mai intalnite specii in apele colinare si de ses, acest vobler si-a dovedit rapid eficienta, in special in lupta cu cei mai ravniti si cautati rapitori : stiuca, salau si biban. Acest succes se datoreaza in mare parte si omniprezentei bibanului in “meniul” principalilor rapitori.

Este recunoscut de catre expertii in pescuitul stiucii ca fiind una dintre cele mai inspirate alegeri in pescuirea exemplarelor mari de stiuca, la “trena”. Fiecare dintre modelele familiei perch, se deosebesc intre ele prin marime, actiune si adancimea la care evolueaza. Astfel, voblerele sunt prezente in trei dimensiuni (8, 12 si 14cm), 7 culori si 5 versiuni (pentru adancimi de 1-6m : Floating, Shallow Runner, si pentru adancimi mari, de 1,5-11m : Sinking, Deep Runner si Super Deep Runner). Modelul perch 8SDR poate evolua pana la o adancime de 6m daca se afla la o distanta de 30m de barca si se foloseste un fir impletit cu diametrul de 0,14mm.  

Cum pescuim cu Salmo Perch?

Pentru o evolutie cat mai naturala a nalucii se recomanda o recuperare inceata, lina, continua, presarata din cand in cand de pause scurte si de recuperari rapide in apropierea obstacolelor. In cazul unui pescuit la “trena”, sunt recomandate modelele 12S, 12F si 8SDR. 

 

Astept pe Forum opiniile voastre

sursa: depescuit.ro

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne