Termeni si Conditii

Termeni si Conditii de utilizare

Folosind acest sit web va declarati de acord cu urmatorii termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni nu folositi serviciile sit-ului GhidPescuit.ro.

CONDITII DE UTILIZARE

Este interzisa copierea continutului acestui site in scopuri comerciala. Poate fi folosit sau copiat numai pentru uz personal, necomercial. Folosirea materialelor din acest sit in oricare alt sit este strict interzisa aceasta fiind posibila doar cu acordul  nostru.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Termenii si conditiile se pot schimbate in orice moment fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul are acces in permanenta la termenii si conditiile Daca nu este de acord cu conditiile impuse in aceste termene este indicat sa nu mai foloseasca site-ul noastru.

INREGISTRARE

Pentru utilizarea serviciilor unde este nevoie de obtinerea unui nume utilizator si a unei parole, sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra.

Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre GhidPescuit.ro si alte companii. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru atribuirea de premii sau facilitati in servicii sau produse

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte atunci cand foloseste, postarile de orice fel, forumurile de discutii, si celalalte servicii oferite prin intermediul sitului GhidPescuit.ro. Totodata nu sunt permise mesajele cu caracter polemic sau imorale. In cazul in care aceste obligatii nu sunt repectate accesul utilizatorului respectiv la toate serviciile pe care le oferim vor fi oprite.

DELEGAREA DE RESPONSABILITATE

Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere pentru informatiile pe care le posteaza pe site-ul nostru. Site-ul nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate de catre utilizatorii sitului.

BIBLIOGRAFIE

In principal sursele de inspiratie sunt experienta si Wkipedia, aditional mai existand si diferite surse din www. Daca prin aceasta procedura incalcam drepturile dumneavoastra, va rugam sa ne anuntati pentru a rezolva problema!

Va multumim!

Pentru intrebari sau diferite cereri contactati-ne la: mail@ghidpescuit.ro