Campionatul national de pescuit la crap 2010 – Timisorenii de la Carp West scriu istorie

Carp West Timisoara

Carp West Timisoara

Au un singur vis: acela de a ajunge la Campionatul Mondial de pescuit la crap din Marea Britanie şi sunt la un pas să îl realizeze.

Este povestea membrilor clubului sportiv Carp West din Timişoara care au participat în acest week-end la prima etapa a Campionatului Naţional de pescuit la crap ce a avut loc la lacul Floreasca. Concursul a început chiar în 13 mai, iar această zi nu a fost cu noroc pentru timişorenii care nu au prins aproape nimic.

„După tragerile la sorţ şi repartizarea echipelor pe sectoare, concursul a început iar în prima zi peştele s-a lăsat greu păcălit. Alternanţele între locurile 1 – 5 erau dese, iar după fiecare cântărire interveneau modificari în calasament.”, îşi aminteşte unuld intre managerii echipei, Dan Boştioacă. Cum prima zi de concurs nu a adus decât 3,29 kilograme de peşte, timişorenii s-au adunat şi au pus în aplicare tactica pentru ziua următoare. Aşa cum era de aşteptat, ziua de 14 mai a fost cu fir întins pentru bănăţeni. Au recuperat handicapul din prima zi şi au reuşit să revină în joc. La fel s-a întâmplat şi în zilele următoare, când echipa Carp West a şi reuşit calificarea în faza următoare la mustaţă: 878 kilograme de peşte prins în patru zile de concurs. „În următoarele zile vom afla unde se va desfăşura etapa a doua de calificare a C.N 2010 şi sperăm să ne întoarcem la Timişoara cu o veste bună. Mulţumim celor care au fost şi sunt alturi de noi.”, a mai declarat Dan Boştioacă.

Echipa Carp West

    • Echipa 1 – Doru Caragin & Eduard Bodo
    • Echipa 2 – Dan Alboni & Constantin Radulescu
    • Echipa 3 – Dan Pop Coman & Ticu Sorin
    • Rezerve – Buliga Florin & Micu Tiberiu
    • Manageri – Ardelean Stefan (Cpt) & Bostioca Dan

Fir întins băieţi !

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne