Voblerele Salmo Minnow

Salmo Minnow

Cu toate ca Minnow este unul dintre primele modele fabricate de Salmo, exista inca multi pescari de rapitor de pe intreg mapamondul ce descopera noi posibilitati cu acest vobler clasic. 

Toate nalucile din familia Minnow sunt caracterizate printr-o “bataie” foarte energica. Imita majoritatea pestilor prezenti in apele dulci – clean, pastrav, biban, babusca, oblate, rosioara, etc. Sunt considerate naluci universale, adresandu-se pescuirii tuturor rapitorilor (stiuca, biban, clean, avat, pastrav, salau), in diferite tipuri de apa. Se poate folosi in pescuitul la “trena” si spinning/casting. Este disponibil in 4 marimi (5,6,7 si 9cm), 10 culori si 3 variante (Floating, Sinking si Super Deep Runner-doar minnow 7).
 

Culori disponibile pentru modelul Salmo Minnow SDR


Modele disponibile pentru modelele Salmo Minnow Floating si Sinking

Cum pescuim cu Salmo Minnow?

In cazul in care pescuim pe rauri naluca poate fi lansata in amonte, in aval, de-a lungul sau de-a latul apei, intervenind din cand in cand in recuperarea uniforma, cu pauze scurte, variatii ale vitezei de recuperare si “intepari” false. Modelul Minnow 7 SDR se comporta excelent in pescuitul la “trena”, indiferent de viteza de deplasare a barcii. 

Astept pe forum parerile voastre

 

sursa: depescuit.ro

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne