Mustad Ultrapoint Carp

Nu ai reusit sa agati ceva pana acum? Motivul este unul singur: nu ai folosit generatia de ace Ultrapoint Carp de la Mustad pentru pescuit la crap. Dupa cativa ani de cercetari, Mustad lanseaza noul carlig pentru crap Ultrapoint Carp prin cele patru modele X1, X2, X3 si X4. Aveti parte de un ac deosebit de rezistent, perfect ascutit datorita tehnologiei Ultrapoint. Carligele sunt concepute cu barbeta si fara barbeta in marimile 4, 5, 6, 7, 8 si 10 iar mai tarziu marimile 1, 2 si 3 au fost introduse in seria celor cu barbeta.

Carligele au fost special concepute pentru a oferi satisfactie pescarilor la crap, in functie de stilul de pescuit. Motivul pentru care se agata de orice, consta in slabirea acestuia pana la un punct critic, deoarece procedeul de slefuire si de ascutire chimica indeparteaza metalul din varful acului, motiv pentru care apare tocirea rapida a varfului atunci cand intra in contact repetat cu un substrat dur. 

Prin tehnologia de slefuire Ultrapoint in trei etape, se obtine o microstructura fina granulata care este cu 40% mai rezistenta decat carligele calite conventional. Slefuirea produce un varf incredibil de ascutit si nu se pierde mult metal, iar varful se va toci mult mai greu. Carligele Ultrapoint Carp seria X, au fost realizate fara a li se aplica un tratament termic.

Mustad Ultrapoint Carp X1 este realizat special pentru pescuitul crapului pe substratul apei cu momeli de greutate mare. Extrem de rezistent, Carp X1 are tija scurta, ochetul drept si curbura larga, pentru a spori dinamica inteparii. Spinul este adus putin spre interior.
Mustad Ultrapoint Carp X2 creat pentru pescuit cu pop-up-uri, eficient in pescuitul crapului cu monturi avansate pentru momeli flotante, cum sunt renumitele monturi D-rig. Carligul are varful drept, extrem de ascutit si rezistent, iar ruperea lui este foarte redusa. Tija medie terminata cu ochet excelent finisat indoit usor spre exterior, poate fi folosit pe teren nisipos.
Mustad Ultrapoint Carp X3 ofera putere mare in varf, reduce posibilitatile de tocire si permite momelii sa se miste pe tija asemeni unui pivot. Varful drept imbunatateste agatarea folosind pop-up-uri. Ochetul drept si curbura larga, poate fi folosit cu inele groase si rigide si impletiturile pot fi facute cu doua noduri prin ochet.
Mustad Ultrapoint Carp X4 ofera putere mare in varf la pescuit cu pop-up-uri, reduce posibilitatile de tocire. Rigid, de dimensiune medie, ideal pentru montura hair-rig. Ochetul drept si curbura larga, poate fi folosit cu inele groase si rigide si impletiturile pot fi facute cu doua noduri prin ochet.

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne