Supa de peste

SUPA DE PESTE

Se pregateste 450 g peste(proaspat sau congelat),2 l apa,1/2 pahar de otet diluat,o ceapa un ou,o ligurita de mustar,10 felii de paine prajita,foi de dafin,sare,piper.
Se curata si se spala bine pestele,dupa care se pune intr-o oala cu 2l apa,sare,piper,foi de dafin,ceapa taiata in sferturi,otetul diluat.Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand se desprinde carnea pestelui de pe oase.
Se strecoara supa,se scot oasele,iar carena si ceapa se dau prin masina de tocat.Compozitia obtinuta se pune intr-un castron si se amesteca bine cu oul crud,batut in prealabil cu putin mustar.Se toarna apoi incet supa fierbinte,amestecand mereu ca sa nu se taie oul.
Se serveste cu felii de paine prajita.

Pofta Buna !

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne