Ciorba din peste

CIORBA DIN PESTE

Ingrediente:1 kg de peste mic,2 cepe,3 catei,1 praz,3 catei de usturoi,1/2 kg rosii,1 pahar vin alb,sare,piper,patrunjel verde tocat,crutoane,1 kg morun,2 l apa,zeama de lamaie


Mod de preparare
Pestele mic-albisoara,rosioara,caracuda,obleti-se curata,se spala si se fierbe in apa cu sare,impreuna cu legumele curatate,spalate si taiate marunt si cu vinul. Cand pestele este fiert,se scoate din apa si se pun bucati de peste mare-morun,nisetru sau crap.Se fierbe in continuare pana ce pestele este fiert.Se acreste ciorba cu zeama de lamaie sau de varza,bors,otet.Ciorba se serveste cu crutoane,iar pestele mare se serveste separat.

Pofta buna !

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne