Salata din icre de crap

SALATA DIN ICRE DE CRAP

Ingrediente: 200 g icre, 1  felie de paine inmuiata in apa si stoarsa, 1 pahar ulei, 1 ceapa mica, lamaie, masline

Mod de preparare

Icrele se curata de pielite cu furculita si se pun intr-un tifon strans si se toarna apa peste ele sa se spele. Se lasa sa se scurga de apa, se desface tifonul si se pun icrele intr-un castron, se aseaza pe un vas cu apa care fierbe si se amesteca pana icrele se rosesc. Se iau de pe aburi si se bat cu painea si cu uleiul adaugat treptat, pana se albesc. Se toaca fin ceapa,se amesteca cu icrele si cu zeama de lamaie, dupa gust. Se aranjeaza salata in salatiera si se garniseste cu masline.

Pofta Buna !

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne