Salata de tari

SALATA DE TARI

Mod de preparare
Se coc tarii pe o tabla pusa pe foc sau direct pe plita, apoi se bat, pe un fund de lemn, cu manerul unui cutit. Se curata de pielite si de oase si se desfac in fasii subtiri. Se aseaza pe o salatiera, se toarna peste ei otet indoit cu apa, dupa gust, se adauga sare, ceapa verde tocata, marar verde tocat si putin ulei.

Pofta Buna !

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

3 Comentarii la “Salata de tari”

  1. monu spune:

    Ce fel de peste este? Sau ce inseamna “tari”? :(

  2. monu spune:

    :) Se refera cumva la țâri?

  3. Pepe spune:

    Da, despre țâri este vorba. Țâr = scrumbie mică de mare, care se pescuiește primăvara și se consumă mai ales sărată și uscată

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne