Peste oceanic rasol

PESTE OCEANIC RASOL

Ingrediente: 1 kg peste, 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 telina, 200 g unt, 4 oua rascoapte, 1 legatura marar verde, sare, piper, 1 legatura patrunjel verde, zeama de lamaie

Mod de preparare

Se fierb legumele si cand sunt fierte se pun bucatile de peste, sare, piper, se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se prepara sosul astfel:se fierb ouale tari, se toaca marunt sau se dau prin razatoare si se pun in tigaie cu unt, sare, piper, zeama de lamaie, se amesteca totul, se adauga mararul tocat marunt. Cand pestele este fiert aseaza pe o farfurie mare si deasupra se toarna sosul. Se mai presara cu patrunjel verde tocat si se serveste.

Pofta Buna !

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne