Nisetru in maioneza

NISETRU IN MAIONEZA

Ingrediente: 1 1 /2 kg nisetru, 4 oua, sare, piper, 1 1/2 pahar ulei, 1 lamaie, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 4 cartofi, maioneza

Mod de preparare

Pestele se curata mai usor de solzi daca se opareste putin .Se curata inauntru si se spala. Se pun legumele curatate cu apa sa fiarba si cand sunt pe jumatate firte se pune sa fiarba bucata intreaga de nisetru. Dupa ce a fiert se lasa in apa pana se raceste. Se scoate din apa, se despica ca sa se scoata sira spinarii si toate oasele, se aseaza pe un platou dandu-i forma initiala si se acopera cu maioneza.

Pofta Buna !

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne