Heringi marinati

HERINGI MARINATI

Ingreidente: 10 heringi, 1 ceapa mare, 1 morcov, 4 bucati arpagic, 1 legatura patrunjel verde, sare, 4 boabe de piper, 1 pahar vin alb, putin cimbru, 1/2 pahar otet

Mod de preparare

Se curata legumele, se toaca verdeata si se pun sa fiarba cu otetul, vinul, sare, piper, timp de 15 minute. Intr-un vas incasabil se pun heringii, se acopera cu o hartie pergament unsa cu ulei, deasupra se toarna supa de leguma si se introduce vasul in cuptor pentru 20 minute. Cand se scoate din cuptor se inlatura hartia pergament, se mai stropeste cu ulei, se lasa sa se raceasca si se serveste cu tot cu sos.

Pofta Buna !

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne