Chiftelute marinate din peste oceanic

CHIFTELUTE MARINATE DIN PESTE OCEANIC

Ingrediente: 1 kg peste, 1 felie de paine alba, 100 ml lapte, 1-2 oua, 1 ceapa, ulei pentru prajit, patrunjel verde, 1 1/2 pahar sos de rosii, sare, piper, faina

Mod de preparare

Pestele inghetat se pune cu legumele sa fiarba, apoi se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in lapte si stoarsa. Se amesteca pestele tocat cu ouale si cu patrunjel verde tocat, cu sare si piper. Se modeleaza chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se aseaza toate intr-o cratita, se toarna 1 1/2 pahar cu sos de rosii si putin patrunjel verde tocat si se pune cratita in cuptor sa fiarba. Cand sosul a scazut la jumatate, chiftelutele sunt gata.

Pofta Buna !

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne