Voblerele Salmo Fanatic

 

Salmo Fanatic

Odata ajuns in apa, primele recuperari vor imprima voblerului Salmo Fanatic comportamentul unui pestisor dezorientat, speriat, care cauta cu disperare sa scape de “urmaritori”. Dar, in ciuda eforturilor, nu va reusi sa se ascunda in adancuri. Va reusi doar sa inoate in apropierea filmului apei, urmand o traiectorie sinuoasa, dar si delicata in acelasi timp, ce nu va ramane neobservata nici de cel mai mofturos rapitor.  Cele mai bune rezultate se vor obtine folosind fire rezistente si de diametre reduse. Nu uitati nici de reglarea franei. Cu siguranta veti avea nevoie de ea. Acest crankbait este disponibil intr-o singura varianta (floating), o singura lungime (7cm) si trei culori. 

Este recomandata folosirea lui in cazul in care rapitorul urmarit este pastravul, cleanul, bibanul sau avatul. Se preteaza unui pescuit la spinning/casting, dar si “la trena” (se pot folosi si greutati suplimentare).  

Salmo Fanatic - culori disponibile

Cum pescuim cu Salmo Fanatic?

Salmo Fanatic ofera pescarului posibilitatea de a prinde exemplare mari folosind un echipament mediu-light. Rezultate remarcabile au fost obtinute in ape calme si putin adanci (0,5-2,00m), prin recuperari lente ale nalucii, urmate din cand in cand de “intepari” false si scurte sau de recuperari rapide. 
In cazul unui pescuit “la trena” pot fi adaugate greutati suplimentare in fata nalucii folosind montura paternoster, dar nu la mai putin de 80cm de ea. O greutate mai mare presupune si folosirea unei lansete mai putenice. Rapitorul care va ataca naluca se va intepa aproape singur.

Astept pe Forum opiniile voastre

sursa: depescuit.ro

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne