Voblerela Salmo Warrior Crank

Aceste naluci se comporta excelent in apa, indiferent de modul in care sunt jucate sau recuperate, fiind practic unul dintre acele modele … complete. Barbeta scurta, dar in acelasi timp solida, imprima nalucii o actiune de neegalat, facand imposibila ignorarea ei de catre rapitorii “batrani” si experimentati. Poate fi folosita in orice sezon, pretandu-se unui pescuit “la trena” sau spinning/casting. 

Este prezenta intr-o singura marime (15cm), intr-o singura varianta (floating) si 4 culori. Special conceputa pentru pescuirea stiucii si salaului, nu este refuzata nici de catre somnii extrem de precauti.   

Cum pescuim cu nalucile Salmo Warrior Crank?

Cele mai bune rezultate au fost obtinute atunci cand naluca era recuperata neuniform, cu variatii ale vitezei si scurte zmucituri din varfului lansetei. Daca in momentul recuperarii, varful lansetei este tinut in sus, naluca va evolua in stratul superficial al apei. In cazul pescuitului “la trena”, naluca va cobora pana la 3m adancime. Pentru adancimi mai mari, se pot adauga greutati suplimentare (50-200g), la minim 1m in fata nalucii.

Astept pe Forum opiniile voastre

sursa: depescuit.ro

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne