Boiles – reteta pentru sezonul rece , primavara si toamna

Boiles pentru sezonul rece

Boiles pentru sezonul rece

– 200 gr. gris 
– 150 gr. soia 
– 250 gr. faina de peste ( predigerata sau peste alb , dar neaparat continut mic de grasimi ) 
– 100 gr. nectarblend sau megablend 
– 100 gr. praf de oua 
– 100 gr. caseinat de Ca 
– 50 gr. de gluten 
– 50 gr . extract de drojdie inactiva 

Partea lichida : 
– 8-9 oua 
– 30ml. CSL 
– 15 gr. betaina ( 5 gr. in oua si 10 gr se presara pe bilele fierbinti . Eu le pun fierbinti intr-o cutie lata cu capac pe care o inchid si le tot amestec pana se topeste toata betaina , apoi le scot la uscat ) 
– o lingurita de sare fina 
– 50 ml. multimino sau nutramino 
– aroma de care doresti , dar recomand o aroma de peste primara , si una de fructe pe EA secundara . In functie de nivelul aromei poti sa faci bile de atractie sau nu . Ele sunt destul de nutritive , datorita nivelului mare al atractantilor 

Bilele vor iesi destul de tari , asa ca se pot fierbe doar 1 min

Share daca ti-a placut

Poate te intereseaza si:

Daca ai de facut completari sau nu esti de acord scrie-ne